Фирмен каталог на PASAT-M07 LTD Продажба и сервиз на фискални устройства,таксиметрови апарати,електронни везни

Дейзи

Дейзи
Цена:  326 лв.Електронният касов апарат Daisy Micro C-KL с КЛЕН (контролна лента на електронен носител) и вграден данъчен терминал за връзка с НАП отговаря изцяло на изискванията на Наредба H-18 на Министерството на Финансите. Подходящ е за работа във всякакъв вид търговски обекти - магазини, бутици, сервизи, аптеки, офиси, ресторанти и други.


(Показаната на снимките конфигурация е примерна и съдържа базовия модел с опциите лазерен баркод скенер и клиентски дисплей)

Дейзи
Цена:  315 лв.
Дейзи
Perfect S-KL е компактният от луксозната серия касови апарати от ново поколение Perfect, който отговаря изцяло на изискванията на Наредба Н-18 на Министерство на Финансите. Моделът е предназначен за хора със стил, които не правят компромиси.Цена:  250 лв.
Дейзи
Цена:  236 лв.
Daisy eXpert е мобилен касов апарат, който е съобразен с последните изменения на Наредба Н-18 на Министерство на Финансите. Дистанционната връзка с НАП се осъществява посредством вградения данъчен терминал. Модерният дизайн и компактните размери го правят изключително подходящ за използване в магазини, открити пазари и други търговски обекти.
Дейзи
Compact S
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg