Фирмен каталог на PASAT-M07 LTD Продажба и сервиз на фискални устройства,таксиметрови апарати,електронни везни

Дейзи

Дейзи
Daisy FX1200-KL е фискален принтер с вграден данъчен терминал за връзка с НАП и е съобразен с последните изискванията и промени на Наредба Н-18 на Министерство на Финансите. Daisy FX1200-KL е подходящ за работа в разнообразни по своята сфера на дейност търговски обекти: супермаркети, ресторанти, бензиностанции и други.
Дейзи
Daisy ProfiPrint-KL е фискален принтер с вграден данъчен терминал за връзка с НАП и е съобразен с последните изискванията и промени на Наредба Н-18 на Министерство на Финансите.
Дейзи
Daisy FX1300-KL превъзхожда останалите модели в този клас с изумително бързия (200 мм/сек.) и безшумен печат и с най-високия в класа си печатащ механизъм - Fujitsu. Благодарение на easy-paper-load системата, дори неопитни оператори могат да заредят хартиената ролка с минимални усилия, което го прави изключително лесен и удобен за работа, а богатите му комуникационни възможности (RS-232, USB, Ethernet) му осигуряват неограничена сфера на приложение.
Дейзи
Daisy FX20-KL е компактен мобилен фискален принтер с вграден данъчен терминал за връзка с НАП и е съобразен с последните изискванията и промени на Наредба Н-18 на Министерство на Финансите.
Дейзи
Daisy FX1200–DV е фискален принтер с външен данъчен терминал за връзка с НАП, и е съобразен с последните изискванията и промени на Наредба Н-18 на Министерство на Финансите. Малкият му размер и изключителна скорост на печат, го правят предпочитан за работа в аптеки, ресторанти за бързо хранене, бензиностанции, офиси и други.
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg